1403/8/27 ۰۹:۵۷
«تورج دریایی»، تاریخنگار و مدیر مرکز مطالعات ایرانی سموئل جردنِ دانشگاه کالیفرنیا، ارواین به سرویراستاری دانشنامۀ ایرانیکا برگزیده شد تا جایگزین زندهیاد احسان یارشاطر باشد.
دبا: «تورج دریایی»، تاریخنگار و مدیر مرکز مطالعات ایرانی سموئل جردنِ دانشگاه کالیفرنیا، ارواین به سرویراستاری دانشنامۀ ایرانیکا برگزیده شد تا جایگزین زندهیاد احسان یارشاطر باشد.
بههمینسبب رئیس مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی پیام تبریکی صادر کرد.
در یادداشت کاظم موسوی بجنوردی آمده است:
جناب آقای دکتر تورج دریایی
با درود، انتخابِ جنابعالی به سرویراستاریِ دانشنامۀ ایرانیکا را تبریک میگویم.
این دانشنامه، یادگارِ فرزانهٔ ایراندوستیست که همهٔ عمرِ خود را در راهِ شناساندنِ فرهنگِ پُربارِ ایرانی سپری کرد. زندهیاد دکتر احسان یارشاطر، بیش از نیمقرن در ایرانیکا، تمامِ توش و توان خود را مصروف و معطوفِ ارتقای فرهنگِ ملّیِ ایرانیان ساخت.
مدرسهٔ یارشاطر، پژوهشگرانی را تربیّت کرد که هریک پرچمدارِ شکوفاییِ تاریخ و ادب این سرزمین بوده و هستند. یارشاطر، قهرمان این میدان بود و در تاریخِ معاصرِ ایران، خاطرۀ خوشاش فرخنده است.
نیک میدانم و امیدوارم شما نیز که خود برآمده از مکتبِ یارشاطر و بالندۀ آن هستید، در اعتلا و ارتقای میراثِ گرانسنگِ مؤسس این دانشنامه، خواهید کوشید.
یاد و نام استاد یارشاطر که تمام زندگیاش را برای فرهنگ ملّی پویید و جویید، گرامی باد و توفیق در این میراثداری را برای جنابعالی آرزومندم.
کاظم موسوی بجنوردی
٢۶ آبان ١۴٠۳
کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید