اخبار

نتیجه جستجو برای

نان لواش، یکی از قدیمی‌ترین و پرمصرف‌ترین نان‌های سنتی ایران، به دلیل جایگاه ویژه‌اش در فرهنگ غذایی و اجتماعی، در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو به ثبت رسیده است. این نان که در مناطق مختلف ایران با شیوه‌های متنوعی پخته می‌شود، نمادی از اصالت، مهارت‌های سنتی و همبستگی اجتماعی در میان ایرانیان محسوب می‌شود.

( ادامه مطلب )

آئین بزرگداشت شیخ اجل سعدی شیرازی دوشنبه اول اردیبهشت در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

( ادامه مطلب )

یک شاهنامه‌پژوه گفت: در شاهنامه آنقدر مسائل علمی و حکمی بسیار وجود دارد که اگر شخصی همه عمر خود را صرف شاهنامه پژوهی کند، باز هم نمی‌تواند همه دانستنی‌های شاهنامه را بداند.

( ادامه مطلب )

یک استاد زبان و ادب فارسی با بیان اینکه اشعار حکیم ابوالمجد مجدود بن آدم سنایی غزنوی بیانگر مراحل سلوک عرفانی است، گفت: او نخستین شاعری به شمار می‌رود که اصطلاحات تصوف و عرفان را وارد شعر فارسی کرده و این مسیر را برای شاعران بزرگی چون عطار، مولانا و حافظ هموار کرده ‌است.

( ادامه مطلب )

احمد بازماندگان خمیری گفت: سفرنامۀ آبه‌کاره یکی از مهم‌ترین سفرنامه‌هایی است که از دورۀ صفویه برجای مانده است اما متأسفانه تاکنون توجه چندانی به آن نشده است. او در دوره‌ای از ایران و هند دیدن کرد که اوج رقابت‌های تجاری بین کشورهای اروپایی بود.

( ادامه مطلب )

بهاءالدین خرمشاهی، حافظ‌پژوه و نویسنده شهیر کشورمان در برنامه «دل خرم» به مناسبت نکوداشت هشتادمین زادروزش اشک ریخت و گفت» گریه‌ام هم از شوق است و هم از اینکه احساس می‌کنم با این همه پرکاری نیمی از عمرم را به هیچ تلف کرده‌ام.

( ادامه مطلب )

علی‌اشرف صادقی، ویراستار ارشد فرهنگ جامع زبان فارسی گفت: اردیبهشت ۱۴۰۱ جلد سوم فرهنگ جامع منتشر شده و امیدواریم تا پایان امسال و حداکثر بهار ۱۴۰۵ شاهد انتشار مجلد چهارم باشیم.

( ادامه مطلب )

رودکی شعر فارسی را از پیروی از شعر عربی جدا کرد و اوزان و قالب‌های جدید فارسی به‌وجود آورد.

( ادامه مطلب )

کتابخانۀ شاهرخ مسکوب با همکاری و عنایت حسن کامشاد، پژوهشگر و مترجم برجسته و از نزدیکترین دوستان‌اش، در سال ١٣٨٨ به مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی انتقال یافت.

( ادامه مطلب )

در هشتصد و سی و دومین شب از سلسله‌شب‌های مجلهٔ بخارا کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفه بزرگ» بررسی می‌شود.

( ادامه مطلب )

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: