نان لواش، یکی از قدیمیترین و پرمصرفترین نانهای سنتی ایران، به دلیل جایگاه ویژهاش در فرهنگ غذایی و اجتماعی، در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو به ثبت رسیده است. این نان که در مناطق مختلف ایران با شیوههای متنوعی پخته میشود، نمادی از اصالت، مهارتهای سنتی و همبستگی اجتماعی در میان ایرانیان محسوب میشود.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید