پانزدهمین نشست صد کتاب ماندگار قرن، با معرفی و بررسی کتاب مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز اثر نجف دریابندری با حضور دکتر فرهاد طاهری نویسنده و پژوهشگر فرهنگی و دکتر معصومه ابراهیمی دانش آموخته انسان شناسی به در تالار فرهنگ کتابخانه ملی ایران برگزار شد.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید