اخبار

نتیجه جستجو برای

پانزدهمین نشست صد کتاب ماندگار قرن، با معرفی و بررسی کتاب مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز اثر نجف دریابندری با حضور دکتر فرهاد طاهری نویسنده و پژوهشگر فرهنگی و دکتر معصومه ابراهیمی دانش آموخته انسان شناسی به در تالار فرهنگ کتابخانه ملی ایران برگزار شد.

( ادامه مطلب )

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: