1396/10/18 ۱۱:۳۹
ترجمه کتاب «تاریخ هنر» اثر مریلین استاکستد و مایکل کاترن که به معرفی هنر ماقبل تاریخ تا هنر مدرن می پردازد توسط بهراد امین سلماسی استاد واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی روانه بازار نشر شد.
کتاب تاریخ هنر به همت بهراد امین سلماسی و همکاری آناهیتا مقبلی ترجمه و تدوین شد و توسط انتشارات فخراکیا به چاپ رسید.
این کتاب به عنوان کاملترین، جامعترین و معتبرترین کتاب اختصاری تاریخ هنر در جهان شناخته می شود و ترجمه آن در ایران مدت دو سال طول کشیده است.
کتاب «تاریخ هنر»، معرفی هنر ماقبل تاریخ تا هنر مدرن را شامل میشود و مولف گام را فراتر از هنر غرب گذاشته و به بررسی هنرهای مناطق و فرهنگهای دیگر از شرق به غرب و از جنوب به شمال این کره خاکی پرداخته است.
در این کتاب علاوه بر توجه به بناهای مهم تاریخی، هنرمندان زن، اقلیتها و آثار کمتر دیده شده در مراجع مشابه، مورد توجه و نقد قرار گرفته و به هنر مدرن و هنر اسلامی نیز توجه ویژه شده است.
به گفته بهراد امین سلماسی، در کتاب «تاریخ هنر»، هنر ایران باستان و هنر بعد از اسلام و سیر تحول آن در دیگر تمدنها مورد تحلیل قرار گرفته است.
این کتاب در دانشگاه های معتبر جهان تدریس میشود و آخرین ویرایش آن مربوط به سال 2015 است.
کتاب «تاریخ هنر» به صورت تمام رنگی گلاسه در 600 صفحه منتشر شده است و بهای هر جلد آن 180 هزار تومان است که مقرر شده، برای استادان و دانشجویان 150 هزار تومان در نظر گرفته شود.
بهراد امین سلماسی، متولد 26 مرداد 1330 تبریز، دارای فعالیتهای متعدد هنری از جمله تصویرگری و طراحی بیش از 28 کتاب کودکان و نوجوانان، برپایی نمایشگاههای متعدد فردی و گروهی نقاشی در داخل و خارج از کشور، طراحی و تالیف 3 کتاب برای کودکان و نوجوانان و 3 کتاب برای دانشگاههای هنری، کارگردان هنری (طراح صحنه و لباس) در فیلم سینمایی ترنج، به کارگردانی محمدرضا اعلامی (سال 1364)، کارگردان هنری در فیلم سینمایی سالهای خاکستر به کارگردانی مهدی صباغزاده (سال 1365)، کارگردان هنری در فیلم سینمایی محموله به کارگردانی سیروس الوند (سال 1366) را در کارنامه خود دارد.
وی جایزه اول تصویرسازی و دریافت پرنده طلایی و دیپلم افتخار از جشنواره کتاب کودک کانون پرورش فکری تهران (1369) را به نام خود ثبت کرده و برنده جایزه ویژه گرافیک داوران بین المللی از نمایشگاه بولونیا-ایتالیا (1370/1991) و برنده جایزه بینظیرترین اثر علمی یونسکو و دریافت دیپلم افتخار توکیو-ژاپن (1370/1991) نیز است.
منبع: ایرنا
کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید