طرح اولیه سایت حافظه ملی مورد بازبینی قرار گرفت

1385/8/13 ۰۳:۳۰

طرح اولیه سایت حافظه ملی مورد بازبینی قرار گرفت

سايت حافظه ملي در جلسه اخير کميته ملي حافظه جهاني مورد بازديد اعضاي کميته قرار گرفت


سايت حافظه ملي در جلسه اخير کميته ملي حافظه جهاني مورد بازديد اعضاي کميته قرار گرفت
سايت حافظه ملي در جلسه اخير کميته ملي حافظه جهاني مورد بازديد اعضاي کميته قرار گرفت. اين کميته با برگزاري جلسه اي ويژه معيارهاي ثبت اثر در فهرست حافظه ملي را مشخص مي کند.
"فرهاد اعتمادي"، رييس کميسيون ملي يونسکو در گفتگو با بخش کتاب ميراث خبر گفت:« بحث ثبت آثار برگزيده کشور در فهرست حافظه ملي و راه اندازي سايت حافظه ملي از سال گذشته در کميته ملي مطرح شد و در جلسه اخير نيز اين بحث مطرح و طرح اوليه سايت مورد بازبيني قرار گرفت اما همچنان مسائلي مثل اينکه رويه ثبت آثار در فهرست حافظه ملي چگونه بايد باشد و وضعيت فعاليت کميته ملي در يک سال آينده به چه شکل خواهد بود، مشخص نشده است. در جلسه اخير مقرر شد يکي از جلسات آينده کميته ملي به طور خاص به بحث ثبت آثار برگزيده کشور در ليست حافظه ملي و اينکه چگونه اطلاعات آثار در سايت حافظه ملي قرار گيرد اختصاص يافته و معيارهاي آن تدوين و تصويب شود. همچنين يک جلسه خاص نيز بايد به تدوين و تصويب فعاليتهاي سالانه کميته اختصاص يابد.»
اعتمادي از اضافه شدن صدا و سيما به سازمانهاي عضو کميته ملي خبر داد و گفت:« صدا و سيما نيز به دليل آرشيوي که در اختيار دارد به اعضاي کميته ملي اضافه شد. در جلسه قبلي کميته ملي حافظه جهاني مقرر شد از اين پس نماينده صدا و سيما و همچنين نمايندگاني از کتابخانه هاي ساير شهرستان ها در جلسات کميته ملي حضور يابند. بدين ترتيب 5، 6 نفر ديگر به اعضاي کميته ملي اضافه مي شوند که براي هر يک از آنها نيز بايد از طرف وزارت علوم، تحقيقات و فن آوري حکم صادر شود.»
در سال جاري تاکنون تنها رييس کتابخانه مرکزي دانشگاه تهران به اعضاي کميته ملي حافظه جهاني اضافه شده است. به گفته اعتمادي معاون اسناد ملي سازمان اسناد و کتابخانه ملي ايران تغيير کرده و فرد ديگري به جاي "کيانوش کياني هفت لنگ"، انتصاب شده است. اعتمادي در پاسخ به اين سوال که آيا کياني با توجه به تخصص خود در زمينه اسناد و حافظه جهاني به عنوان شخصيتي حقيقتي در جلسات کميته ملي حاضر خواهد بود گفت:« نظر شخصي بنده بر اين است که کياني واجد شرايط خوبي است و مي تواند در جلسات کميته ملي مثمرثمر باشد اما در اين زمينه نظر سازمان اسناد و کتابخانه ملي مهم است که بايد مشخص شود نسبت به اين مساله چگونه برخورد مي کنند.» منبع: خبرگزاری میراث فرهنگی


خان احمدی
نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: