1392/6/9 ۱۲:۱۶
کتاب «مبناگرایی و نواندیشی در راه و روش امام خمینی(س)» اثر شیخ نعیم قاسم که به تبیین نوآوری و عملگرایی در اندیشه امام خمینی پرداخته، توسط مسعود فکری ترجمه و به همت مؤسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بینالمللی الهدی منتشر شده است.
ترجمه «مبناگرایی و نواندیشی در روش امام خمینی(س)» منتشر شد نام کتاب: مبناگرایی و نواندیشی در راه و روش امام خمینی(س) نویسنده : شیخ نعیم قاسم را با ترجمه: مسعود فکری ناشر: الهدی با همکاری مرکز مطالعات فرهنگی ـ بینالمللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی چاپ اول 1392 278 صفحه 140 هزار ریال
شیخ نعیم قاسم در کتابی با عنوان «مبناگرایی و نواندیشی در راه و روش امام خمینی(س)» نوآوری و عملگرایی را در اندیشه امام خمینی(س) تبیین کرد. این اثر توسط مسعود فکری ترجمه و به همت مؤسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بینالمللی الهدی منتشر شده است.
بنا بر این گزارش، شیخ نعیم قاسم که خود از شخصیتهای مقاومت در لبنان و از اندیشمندان دینی محسوب میشود، کوشیده است تا در بررسی سخنان و دیدگاههای امام جمع میان پایبندی ایشان به مبانی و اصول و نیز نوآوری در عملگرایی را تبیین کند.
وی در مقدمه کتاب «مبناگرایی و نواندیشی در راه و روش امام خمینی(س)»، با اشاره به اینکه امام خمینی(س) شعله انقلاب مردمی برجستهای را برافروخت، که اسلام را به زندگی مردم و صحنه جامعه برگرداند، مینویسد: «امام خمینی الگو و سرمشقی است که آموزههای قرآن کریم و سنت شریف نبوی را در زندگی خود پیاده کرد، در نتیجه آن، کردارش مدرسه اخلاق شد که بازتاب دهنده آیات قرآن و روایات بود، او به رؤیای پیامبران جامه عمل پوشاند و در دهههای آخر قرن 20 جنبش بیداری اسلامی را به راه انداخت، و باعث شد این تجربه ارزش مطالعه تحقیق و استفاده داشته باشد».
نگارنده که از منابع بسیاری برای تألیف کتاب «مبناگرایی و نواندیشی در راه و روش امام خمینی(س)» بهره برده است، از «صحیفه امام خمینی(س)» به عنوان بهترین و مفیدترین منبع نگارش اثر یاد کرده و برای انجام پژوهشش به مطالعه مشخصههای خط مشی امام خمینی(س) از خلال سخنان و مواضعش درباره مبناگرایی و نوگرایی پرداخته است.
کتاب «مبناگرایی و نواندیشی در راه و روش امام خمینی(س)» در هفت فصلِ ثابت و متغیر، ولایت فقیه و حکومت اسلامی، استقلال و عدم پیروی، اداره امور دولت، مسائل و موضع گیریها، برنامههای جدید و آیتالله خامنهای و خط مشی امام خمینی(س)، به برجستهترین مشخصههای مبناگرایی و نوگرایی در نزد امام خمینی(س) توجه دارد.
در صفحه 38 کتاب در زیر تیتر مطلبی با عنوان «مسائل روز و دو عنصر زمان و مکان» آمده است: «امام خمینی بر پویایی اجتهاد و به کارگیری ابزارهای معرفتشناختی و مبانی و اصول یاریرسان برای رسیدن به احکام شرعی بر اهمیت دو عنصر زمان و مکان در اجتهاد و آگاهی مجتهد از مسائل روز و داشتن نگاهی جامع به قضایای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و غیره تاکید میکند».
کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید