جایزه دکتر مهدی سمسار به کاریکاتوریست ایرانی

1392/2/28 ۱۵:۳۲

جایزه دکتر مهدی سمسار به کاریکاتوریست ایرانی

ششمین دوره جایزه روزنامه‌نگاری امید یادبود زنده‌یاد دکتر مهدی سمسار روز 26 اردیبهشت‌، برنده این دوره خود را شناخت.


ششمین دوره جایزه روزنامه‌نگاری امید یادبود زنده‌یاد دکتر مهدی سمسار روز 26 اردیبهشت‌، برنده این دوره خود را شناخت. هادی حیدری کارتونیست مطبوعات ایران از طرف بنیاد زنده‌یاد دکتر مهدی سمسار به عنوان برنده ششمین دوره جایزه روزنامه‌نگاری «امید» برگزیده شد. در این مراسم که با حضور جمعی از روزنامه‌نگاران و اهالی فرهنگ و هنر برگزار شد، م‍ژگان جمشیدی (برنده دوره سوم) اجرای مراسم را بر عهده داشت.


گیتی الهی (همسر زنده‌یاد مهدی سمسار) ابتدای این مراسم ضمن خیرمقدم به حاضران که در میان آن‌ها چهره‌هایی چون محمدابراهیم باستانی‌پاریزی، کامبیز درم‌بخش، علی دهباشی و شمار دیگری از شخصیت‌های شناخته شده عرصه فرهنگ و هنر حضور داشتند، گزارشی از عملکرد 10 ساله بنیاد دکتر مهدی سمسار را ارائه کرد. وی با اشاره به حضور دکتر کاظم معتمدنژاد در دوره‌های گذشته این جایزه، جایشان را خالی دانسته و کسالت ایشان را دلیل عدم حضورشان در مراسم عنوان کرده و برایشان آرزوی سلامتی کرد.


در ادامه مراسم دکتر باستانی‌پاریزی، کامبیز درم‌بخش، پرویز براتی (برنده سال گذشته) و همسر زنده‌یاد مهدی سمسار، ششمین «جایزه امید»را به هادی حیدری اهدا کردند. در ادامه این مراسم، علی دهباشی طی سخنانی با ابراز خوشحالی از این‌که جایزه امید به ششمین دوره رسیده آرزو کرد این جایزه از حلقه تهران خارج شود و به شهرستان‌ها راه پیدا کند و در ادامه یاد محمود عنایت را گرامی داشت. کامبیز درم‌بخش کاریکاتوریست پیشکسوت نیز در سخنانی گفت: «امروز بیش از هر زمان رنج می‌برم که روزنامه‌های ما به کاریکاتور که بعد از مشروطیت جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده بها نمی‌دهند. در سرتاسر دنیا کاریکاتور بازتاب مسائل روز جامعه است و اهمیت ویژه‌ای دارد اما در ایران آن‌طور که باید به این هنر بها داده نشده البته به غیر از چند استثنا چون هادی حیدری که با وجود مشکلاتی که بر سر راهش بوده اما با پشتکار این مسیر را ادامه داده است.»
در ادامه مراسم، لوح تقدیر ششمین دوره جایزه امید نیز به فرزانه سالمی، مترجم جوان مطبوعات ایران اهدا شد. پس از آن دکتر محمدابراهیم باستانی‌پاریزی ضمن سخنان کوتاهی به اهمیت کارتون مطبوعاتی در روزگار ما اشاره کرد و گفت: «این روزها کاریکاتورها بیشتر از سرمقاله‌ها کاربرد دارند.» باستانی‌پاریزی ضمن تجلیل از زنده‌یاد دکتر مهدی سمسار وی را یکی از بزرگ‌ترین نویسندگان و مترجمان ایران دانست. وی ابراز خوشحالی کرد که نیت او عملی شده و خانواده و بنیاد او نویسندگان و روزنامه‌نگاران و کاریکاتوریست‌های جوان را به این صورت تشویق کرده و به ادامه راه، امیدوار می‌کند. در پایان مراسم نیز اسماعیل عباسی، روزنامه‌نگار و کارتونیست پیشکسوت ضمن سخنانی درباره اهمیت کارتون و مطبوعات، ابراز امیدواری کرد تا فضای مناسبی برای انتشار این هنر در بستر مطبوعات فراهم شود.

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: