گردشگران اگر به رستورانهای سنتی و یا مراکز اقامتی در سنتی ترین شهرهای ایران هم بروند بازهم منوی غذاهای آنها چلوکباب، جوجه کباب یا پیتزا و ساندویچ است و معمولا خبری از غذاهای محلی نیست. این در حالی است که غذای ایرانی در کنار غذای غربی و چینی یکی از سه مکتب مادر آشپزی جهان بوده است.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید