اخبار

نتیجه جستجو برای

گردشگران اگر به رستورانهای سنتی و یا مراکز اقامتی در سنتی ترین شهرهای ایران هم بروند بازهم منوی غذاهای آنها چلوکباب، جوجه کباب یا پیتزا و ساندویچ است و معمولا خبری از غذاهای محلی نیست. این در حالی است که غذای ایرانی در کنار غذای غربی و چینی یکی از سه مکتب مادر آشپزی جهان بوده است.

( ادامه مطلب )

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: